Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Xbox Live podrška stiže na nekoliko mobilnih naslova

Xbox Live podrška stiže na nekoliko mobilnih naslova

Nakon što je u ožujku službeno otkriveno postojanje paketa za razvoj softvera za Xbox Live (SDK) za mobilne uređaje, Microsoftova online usluga sada je dobila i svoje prve potvrđene naslove za iOS i Android uređaje.

Najava tvrtke Gameloft pokazala je da su vodeći mobilni naslovi Asphalt 9: Legends, Asphalt 8: Airborne i Dragon Mania Legends potvrđeni za određeni stupanj integracije s Xbox Live uslugom.

Priroda SDK-a znači da programeri mogu izabrati značajke online usluge koju žele ugraditi u svoje igre. Prema Gameloftu, igrači spomenutih mobilnih igara moći će otključati Xbox dostignuća, pogledati njihov popis prijatelja i provjeriti mjesto na rang ljestvici.

Uz navedene naslove, najave programera također ukazuju na to da ove tri igre nisu jedine koje Gameloft namjerava integrirati uz Xbox Live podršku. U narednim mjesecima vjerojatno možemo očekivati još nekoliko naslova i novih značajki.

Asphalt 9: Legends, Asphalt 8: Airborne i Dragon Mania Legends dostupne su besplatno na iOS i Android uređajima.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Novi Galaxy S20 modeli i cijene?

Prema izvoru Samsung je odlučio kako će standardni Galaxy S20 na europskom tržištu i ovisno o zemlji u kojoj će se prodavati koštati 899€ i ....

Odgovori